SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TYRESÖ FIGHTCENTER IF

Välkommen till TFC!

Välkommen till TFC! Här tränar vi alla tillsammans efter vår egen förmåga, terminsstart vecka 4.

Sommaruppehåll! 🌞
2024-05-31 19:57

Nu när sommaren gör sitt antågande så blir nästa vecka den sista veckan som vi kör ett fast schema med träningstider. Det betyder nödvändigtvis inte  att lokalerna kommer att eka tomma hela sommaren, vi kommer självklart att fortsätta hålla öppet för medlemmar som kört i vuxen grupperna under våren men mer sporadiskt och spontant och främst med egen träning/sparring.

För att ta del av informationen då någon är på plats så gör ni bäst i att ansluta er till våra kanaler och grupper som finns via Facebook eller Messenger.


Vänligen notera att det endast är medlemmar från vuxen grupperna som har möjlighet att köra egen träning under sommaren.

 

  • Thaiboxnings grupperna kör sina sista pass på onsdag.

 

  • Kickboxning (vuxna) kör sitt sista pass på torsdag. Obs! Eftersom att det firas nationaldag runt om i landet denna dag så kommer vi att slå ihop både tidiga och sena gruppen och kör endast ett pass, vi startar Kl. 18:00.

 

  • Kickboxning (barn) tisdagar har sitt sista pass på tisdag.

 

  • Kickboxning (barn/ungdom) söndagar har sitt sista pass på söndag (9/6). 

 

Om vi inte ses i sommar så önskar vi alla på Tyresö fightcenter er alla en riktigt fantastisk sommar med mycket sol och bad så ses vi i höst. 

 

Facebook:
https://www.facebook.com/share/zMSkbMq3KuZ912mG/

 

Messenger:
https://m.me/ch/AbZ_65LH5GYYnPYk/?send_source=cm%3Acopy_invite_link

 

 


Varma Hälsningar.
TFC

 

Nyheter från vår verksamhet
Om sporten, 17/11 12:54 
Om sporten, 10/06 21:06 
Thaiboxning vuxna måndag, onsdag 18:00-19:15, 10/06 18:13 
 
VÅR SAMARBETSPARTNER